Джиджи Хадид и Зейн Малик очакват първото си дете. Моделът е

...
Джиджи Хадид и Зейн Малик очакват първото си дете. Моделът е
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и Зейн Малик в очакване на първата си рожба

Джиджи Хадид и Зейн Малик чакат първото си дете. Моделът е в 20-тата седмица на бременността си. " Джиджи пази тайната много време. Знаеха единствено фамилията й и близки другари, защото публично са дружно с артиста от няколко месеца насам. Двамата са доста щастливи, фамилиите им също. ", удостоверяват източници пред Entertainment Tonight.

Супермоделът и някогашният член на групата One Direction започнаха да се срещат през 2015 година, но три години по-късно се разделиха. През декември 2019 година се появиха клюки, че още веднъж са дружно, а в момента са по-влюбени от всеки път, като изцяло са не запомнили предходните недоразумения между тях, като че ли в никакъв случай не са се разделяли. Двамата публично потвърдиха връзката си на 14 февруари тази година, когато Джиджи назова Малик My Valentine в Инстаграм. 

В момента живеят дружно, тъй като Зейн прекарва времето, " подчинено " на обществената изолация  поради ковид, при фамилията на Джиджи в Пенсилвания. Това се удостовери и откакто по-рано тази седмица Хадид разгласява фотоси със Зейн и сестра си Бела, празнувайки 25-тия си рожден ден, и благодари, че тъкмо те са създали празника й под карантина толкоз специфичен. 
   Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Gigi Hadid (@gigihadid) на Апр 25, 2020 в 5:49 PDT
 Джиджи Хадид и Зейн Малик: още един късмет за любовта
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР